Birkholm sejrede....

Kommunalvalget er afviklet og Det Konservative Folkeparti blev valgets store vinder. C er nu Rudersdals næststørste parti med fire pladser i den nye kommunalbestyrelse. Vi glæder os til at bruge indflydelsen til gavn for borgerne. Tak til de 5.298 borgere der satte deres X ved liste C.

Skærmbillede 2017-11-23 kl. 07.09.38.png

Konservative løfter i flok

Vi Konservative løfter i flok. Så når jeg ringer til Mette Abildgaard, der så ringer til Erhvervsminister Brian Mikkelsen, så sker der noget.

Det er godt nyt for Nærum og for erhvervslivet i Rudersdal. Læs mere her.

Konservativ tilfredshed over budgetaftale

Det er lykkedes at undgå de værste tidsler og samtidig få en række gode konservative resultater i hus, så jeg er ganske tilfreds med resultatet”. Sådan lyder det fra Kenneth Birkholm, der beskriver sig selv som ”en glad og tilfreds konservativ budgetordfører”, efter at der blev indgået budgetforlig for kommunens 2017-budget. Læs hele den konservative pressemeddelelse her.

Konservativ vision2034

"Vision 2034 er ikke et facit for samfundet. Ej heller en økonomisk plan eller et nyt partiprogram. Vi ønsker blot for en kort stund at frigøre os for hverdagens politiske debat og forlig og præsentere nogle tanker, der skal sikre et fortsat godt samfund." Læs hele visionen her.